MEER MENUKOPJES

Choline

Als fosfolipide is choline onderdeel van de meeste cellen. Het is essentieel voor de bouw en het onderhoud van de celstructuur en de vetstofwisseling in de lever. Daarnaast speelt het een rol in de zenuwoverdracht en levert het methylgroepen. Deze laatste functie kan worden overgenomen door betaine.

Een tekort aan choline uit zich in een verminderde groei, gewichtsverlies, leververvetting, nierbeschadiging, bloedarmoede en verlamming.

Resultaat in de stal

Daar gaat het om!

Vanuit deze duidelijke doelstelling is MineralenOpMaat de tool om snel en exact een mineralenmengsel te berekenen en direct online te bestellen.

Ontdek onze visie

Interesse?

Ik ben veehouder

Bent u na het lezen van deze website geïnteresseerd in maatmineralen en wilt u die voor uw bedrijf laten berekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul nu het contactformulier in en wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op.

Contact opnemen

Ik ben adviseur

Bent u als adviseur geïnteresseerd geraakt in het berekenen van maatmineralen voor uw klanten, via MineralenOpMaat.nl, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op.

Contact opnemen