MEER MENUKOPJES

Foliumzuur

Ook foliumzuur is als co-enzym betrokken bij de stofwisseling. Foliumzuur is met name betrokken bij de synthese van aminozuren en DNA en RNA. Daarnaast is foliumzuur ook betrokken bij de vorming van rode en witte bloedcellen.

Een tekort aan foliumzuur resulteet in wondjes in het slijmvlies in de mond, diarree, daling van de weerstand, gewichtsverlies, en een tekort aan bloedplaatjes, rode bloedcellen en witte bloedcellen.

Resultaat in de stal

Daar gaat het om!

Vanuit deze duidelijke doelstelling is MineralenOpMaat de tool om snel en exact een mineralenmengsel te berekenen en direct online te bestellen.

Ontdek onze visie

Interesse?

Ik ben veehouder

Bent u na het lezen van deze website geïnteresseerd in maatmineralen en wilt u die voor uw bedrijf laten berekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul nu het contactformulier in en wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op.

Contact opnemen

Ik ben adviseur

Bent u als adviseur geïnteresseerd geraakt in het berekenen van maatmineralen voor uw klanten, via MineralenOpMaat.nl, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op.

Contact opnemen