MEER MENUKOPJES

Vitamine B1

Vitamine B1 staat ook bekend als thiamine. Door de rol van vitamine B1 in de insulineproductie, en als onderdeel van co-enzymen in de koolhydraat- en aminozurenstofwisseling speelt vitamine B1 een belangrijke rol in de energiehuishouding.
Verder speelt vitamine B1 een vitale rol in het zenuwstelsel, de peristaltiek van het maagdarmkanaal en het functioneren van de hartspier.

Een tekort aan vitamine B1 uit zich in anorexia, vermageren, sloomheid, verlamming en stuiptrekkingen, verzwakte hartslag en een daling van de lichaamstemperatuur.

Resultaat in de stal

Daar gaat het om!

Vanuit deze duidelijke doelstelling is MineralenOpMaat de tool om snel en exact een mineralenmengsel te berekenen en direct online te bestellen.

Ontdek onze visie

Interesse?

Ik ben veehouder

Bent u na het lezen van deze website geïnteresseerd in maatmineralen en wilt u die voor uw bedrijf laten berekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul nu het contactformulier in en wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op.

Contact opnemen

Ik ben adviseur

Bent u als adviseur geïnteresseerd geraakt in het berekenen van maatmineralen voor uw klanten, via MineralenOpMaat.nl, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op.

Contact opnemen