MEER MENUKOPJES

Vitamine B12

Vitamine B12 is de grootste en meest complexe vitamine. De aanwezigheid van cobalt in het molecuul verklaart de alternatieve naam cobalamine of cyanocobalamine. Vitamine B12 is betrokken bij de vorming van rode bloedcellen, onderhoud van het zenuwstelsel, vorming van DNA, aminozuren en eiwit en de koolhydraat- en vetstofwisseling.

Een tekort aan vitamine B12 leidt tot bloedarmoede, groeivertraging, verlamming, ruwe vacht, huidontstekingen en evenwichtsstoornissen.

Resultaat in de stal

Daar gaat het om!

Vanuit deze duidelijke doelstelling is MineralenOpMaat de tool om snel en exact een mineralenmengsel te berekenen en direct online te bestellen.

Ontdek onze visie

Interesse?

Ik ben veehouder

Bent u na het lezen van deze website geïnteresseerd in maatmineralen en wilt u die voor uw bedrijf laten berekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul nu het contactformulier in en wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op.

Contact opnemen

Ik ben adviseur

Bent u als adviseur geïnteresseerd geraakt in het berekenen van maatmineralen voor uw klanten, via MineralenOpMaat.nl, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op.

Contact opnemen