MEER MENUKOPJES

Vitamine C

Vitamine C (ascorbinezuur) is essentieel voor de weerstand, de vorming van hormonen (bv. cortisol), mineralenstofwisseling, en de synthese van keratine. Daarnaast heeft het, samen met andere anti-oxidanten zoals vitamine E en beta-caroteen, een beschermende werking richting celmembranen. Voor jonge dieren, tijdens de dracht en lactatie, in periodes van stress en als de weerstand onder druk staat kan het zinvol zijn om extra vitamine C te verstrekken.

Resultaat in de stal

Daar gaat het om!

Vanuit deze duidelijke doelstelling is MineralenOpMaat de tool om snel en exact een mineralenmengsel te berekenen en direct online te bestellen.

Ontdek onze visie

Interesse?

Ik ben veehouder

Bent u na het lezen van deze website geïnteresseerd in maatmineralen en wilt u die voor uw bedrijf laten berekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul nu het contactformulier in en wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op.

Contact opnemen

Ik ben adviseur

Bent u als adviseur geïnteresseerd geraakt in het berekenen van maatmineralen voor uw klanten, via MineralenOpMaat.nl, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op.

Contact opnemen